Laagdrempelig en op korte termijn een intake gesprek

Maak een afspraak

Wil je graag je slaap op orde krijgen en met mij in contact komen, heb je een vraag of wil je informatie over het slaap-coachingstraject, je bent van harte welkom! Neem contact met mij op via:

Email | eefswillens@gmail.com
Telefoon| 06.39089812

Nieuwsgierig geworden naar hoe ik in mijn missie sta ? Check mijn Blog pagina, de Reviews van anderen of check mijn Instagram @slaaptruste.nl.

Ik werk met klanten door het gehele land, de sessies vinden plaats via Zoom. Live-sessies waar we elkaar ontmoeten zijn uiteraard ook mogelijk. Weet dan dat ik in de omgeving rondom Amsterdam - Amstelveen werk.

Voordat ik officieel ingeschreven ben als heus Slaapcoachingsbedrijf, lever ik vandaag de dag heel graag met alle liefde een bijdrage aan preventie en herstel van slapeloosheid.

Betaalbare sessies !

Je hebt geluk dat je mijn website op dit moment bezoekt. Want als je NU op zoek bent naar effectieve persoonlijke begeleiding doe ik dat nog kleinschalig en low profile en op vrijwillige basis. Per sessie mag je een kleine vrijwillige bijdrage geven, kijk maar wat jij het waard vindt.  Gezien mijn beperkte inzetbaarheid werk ik vooralsnog uitsluitend in de ochtenduren.

Maak een afspraak