Reviews

‘Dankjewel voor het delen van al je wijsheid omtrent mijn eigen slaap herstellend vermogen, ik realiseerde me niet eerder en nu maar al te goed dat ik de regie over mijn eigen slaapkwaliteit zelf in handen heb. Je hebt me heel begripvol en aandachtig geholpen en ondersteund in mijn zoektocht naar de oplossing voor mijn eenzame, wakkere nachten, Dankjewel Eva voor je begrip en je warme aanpak’.

‘Eva heeft mijn ogen geopend en me bewust gemaakt van mijn eigen gewoontes die me uit mijn slaap hielden. Ik slaap nu over t algemeen heel goed en voel me uitgerust en dat heb ik lang niet gehad’

‘Eva is een ervaren slaapcoach die deskundig met mijn slaapprobleem aan de slag ging. Ik kon haar alles vragen en zeggen wat in me omging aan angst en twijfels. Niets was haar té te veel of onbekend. Ik kreeg begrip en echte aandacht dat was al de helft van mijn herstel’.

{…} en dus; dankjewel Eva, dat geeft mij wat meer vertrouwen dat het echt wel weer gaat lukken op termijn om goed te slapen…{…}

‘Vooral aan de rustgevende ademtechnieken heb ik iedere nacht nog heel erg veel. Dankjewel Eva voor je hulp. Iets wat zo onoverzichtelijk, ongrijpbaar en complex leek, was achteraf gezien vrij simpel op te lossen. Succes met Slaaptruste! Hoop dat je nog veel mensen gaat ‘gidsen’ naar goede slaap’.

Gelukkig ben ik nu eindelijk van de slaappillen af. Jouw inzichten en hulp in mijn afbouw proces heeft me erg geholpen, daardoor kon ik het volhouden en vertrouwen houden.