Over SlaapTRUSTe

Over mij: Ik ben Liene Swillens en ben slaapdeskundige én ervaringsdeskundige als het gaat om slaapproblemen. Ik weet als geen ander welke impact het slaapprobleem kan hebben en weet praktisch en effectief te werk te gaan op de weg naar herstel. Ik kan zeggen dat mijn chronische slaapproblemen tot het verleden behoren en dat ik nu veel meer energie en plezier heb en meer uit mijn leven kan halen dankzij gewoon goed slapen. Doordat ik zelf langdurig en hevig geworsteld heb met mijn chronische slaapprobleem ontstond achteraf de interesse in alle mogelijk beschikbare informatie en kennis omtrent slaap en slaapproblemen. Ik heb het onderwerp grondig bestudeerd, veel gelezen, gehoord en gezien en met vele lotgenoten gesproken. De ontwikkelingen op wetenschappelijk gebied mbt. het onderwerp volg ik op de voet.

Nu ik hersteld ben van mijn slaapproblemen, wil ik graag anderen helpen van hun slaapprobleem af te komen. Het heeft mij vele jaren gekost om de juiste hulpverlening en oplossing te vinden voor mijn chronische slaapprobleem. Ik heb veel hulpverleners gezien maar het lijkt alsof er over ‘t algemeen geen juist begrip of inschatting is van de ernst en impact van de problematiek en de consequenties. Ik voelde me eenzaam en wanhopig in het probleem en vaak niet serieus genomen. Hieruit is nu mijn missie ontstaan: ik wil daar verandering in aanbrengen en heb de drang om het verschil te maken: Zelf mensen een traject te bieden, via professionele coaching, waarin je jezelf weer opnieuw kan aanleren goed te slapen, dit te verduurzamen en daarmee weer voluit en krachtig te kunnen leven en genieten.

Ik ben opgeleid en heb veel ervaring in het HRM-vak/Personeelswerk en het Bedrijfsmaatschappelijk werk, opgedaan bij diverse bedrijven. Hierbij ging ik coachend te werk ging als t ging om intermenselijke vraagstukken, processen omtrent ziekteverzuimbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb tevens ervaring als vertrouwenspersoon. Dit geeft mij de solide basis om anderen te kunnen coachen op hun weg naar herstel: het terugvinden van kwaliteits-slaap, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.