Laagdrempelig en op korte termijn een intake gesprek

Blog

Eigen keuze

De eigen regie weer pakken op je slaapprobleem. Dit zou kunnen beginnen met een andere reactie kiezen dan dat je gewend was op het slaaptekort. Wie weet een goed voornemen voor het nieuwe jaar om je zelf meer rust te schenken rondom de lastige nachten.

Lees het volledige artikel

Vind je eigen Energizers

Vind je eigen Energizers

Slaapproblemen en Energizers

Ik voelde me destijds als een uitgewrongen, verfomfaaid, versleten vaatdoekje. Ik was Lusteloos, voelde me op en leeg te midden van een langdurige reeks slechte nachten. Ik was niet alleen mentaal leeg maar ook mijn lijf liet het afweten. Chronische slapeloosheid had me mijn kracht en levensenergie ontnomen. Wel vertelde mijn lijf me af en toe waar het behoefte aan had.

Lees het volledige artikel

De kunst van het accepteren

Slaapproblemen

“Ach je moet er maar mee leren leven”, “Zoveel mensen slapen slecht, je bent echt niet de enige“ “kun je het niet gewoon accepteren” ? Het zijn opmerkingen die je vaak te horen krijgt. Niet alleen van je omgeving maar ook soms van de huisarts. Daar moet je het dan mee doen, daar sta je dan in je eentje met dit allesoverheersende, schijnbaar onoverkomelijke probleem wat iedere nacht weer op je wacht.

Lees het volledige artikel